Sivut

tiistai 6. joulukuuta 2011

Tulevaisuuden suunnitelmia

Tänään saatiin vahvistus että jouluvalot on sytytetty! Se oli kyllä odotettavissakin, sillä Ansa (Birregin Anch'io) on paisunut jo ulos missin mitoista ja treffit Cuunon (LoveOriental Cupido) kanssa olivat varsin kiihkeät. ;)
Eli alkuvuodesta, arviolta tammikuun tokalla viikolla syntyy suklaisia ja ruskeita pentuja. :)
LoveOriental Cupido, tuleva isukki


Randy (Nalittna Randy Couture) treffailee tällä hetkellä komeaa balineesikolli Tofferia (Cleverkitty LoveMeTender) ja parasta toivotaan. Toffer vaan haluaisi rakastaa ihmisiä kun nuoren parin seuraan menee, joten mitään ei ole vielä nähty, mutta sormet ristissä parasta toivotaan.

Pennin pennut ovat kasvaneet hienosti ja ovat jo varsinaisia riiviöitä! Namu karkaa heti vintin portaisiin kun vaan silmä välttää ja Tiltu roikkuu heti kiinni helmoissa kun menen pentuhuoneeseen. Sulo on vähän rauhallisempi, mutta ruoka-aikaan Sulo on ehdottomasti äänekkäin! :D
Sulo SYS n 02
Tiltu, OSH c 03
Namu, SYS n 03

Santran (Sultsinan SuhmuranSantra) poikaystävä on myös valittu ja seuraavasta juoksusta tyttö kohtaa unelmiensa prinssin. Vielä pidettäköön salassa kuka tuo unelmien sulho on. ;)
Santra hoitaa Pennin pentuja <3

Näyttelyrintamalla pidämme taukoa, aloitamme vasta maaliskuussa. Alkuvuosi menee siis pentujen hoidossa ja paijailussa. Se on hyvä se, sillä kaipaankin taukoa näyttelyistä, niin paljon kuin nautinkin kavereiden kanssa oleskelusta näyttelyissä, ja työskentelystä upeiden kissojen parissa.

Etsin myös sijoituskotia kahdelle tytölleni, toinen on Sultsinan kaunis kasvatti Päiväuni, eli Kurre.
Sultsinan Päiväuni (OSH b 24), Kurre

2 kommenttia:

  1. Sullahan on paljon pentusuunnitelmia:) Toivotaan että kaikki menee hyvin!

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia Pennin pennuista! <3 Mukava kuulla, että siellä ollaan jo riiviöiässä ja voidaan hyvin!

    VastaaPoista