Sivut

sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Pentuja, pentuja, pentuja

Olosuhteiden pakosta Penni ja pennut muuttivat meille vajaa kuukausi sitten. Sen verran voin tilannetta valottaa, että hoito oli ollut vähän niin ja näin ja sen johdosta menetimme 2 pentua. :( Asiat kuitenkin saatiin sovittua sijoituskodin kanssa ja tilanne on nyt vakaa.

Samurain jälkeläiset -pentue koostuu siis loppujen lopuksi kolmesta pennusta:
Namu, SYS n 03 tyttö, joka etsii sijoituskotia
Sulo, SYS n 02 poika, vapaa lemmikiksi tai näyttelykaveriks (jalostukseen)
Tiltu, OSH a 03 poika, alustavasti varattu.

Pentujen värit selvisivät vasta kun sain ne kotiin. Alun alkaenhan molemmat syssit olivat suklaita ja Tiltu oli lila. Välissä Tiltsi näyttää siniseltä, välissä lilalta. Rekkarit lähti liittoon sinisenä ja käytetään kloppi sitten värintarkastuksessa jos tarvetta ilmenee.
Sulo on selvä n 02, mutta Namu taas vaihtaa väriään suklaasta ruskeaan ja takaisin. SYS n 03 lähti paperit ja värintarkastus odottaa sitten ekassa näyttelyssä.

Penni on toipunut hienosti julmasta kokemuksesta ja on saanut painoaan takaisin, ulkomuoto on parantunut ja Penni nalkuttaa minulle koko ajan jostain. ;) Pennutkin kasvavat hitaasti, mutta varmasti. Näillä näkymin Sulo ja Namu ovat kotona vähän kauemman aikaa kuin Tiltu, joka on iiiiso poika verrattuna sisaruksiinsa.
Kuvia tulossa jahka saan kunnon kameralla otettua, puhelimella räpsityt ovat aina huonosti valotettuja ja suttuisia.

SUUNNITELMISSA:
Ansa kävi vierailulla Cuunon luona ja toivon mukaan saamme vuoden alusta mini-Cuunoja. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti