Sivut

sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Mihin kuulkaa ne kaikki katosi?

Niin se vaan on, että aika tavaran kaupitsee ja kaikki hyvä loppuu aikanaan. Palautin tänään ihanaisen balineesikolli Tofferin takaisin omaan kotiinsa ja jään toivomaan morsiamensa Randyn kanssa pieni balineeseja, itämaisia pitkäkarvoja ja ehkä jopa seychellien pitkäkarvoja! Mukaan saattaa tulla myös variantteja, mutta kaikki otamme kiitollisuudella ja rakkaudella vastaan jos vain lapsosia on tullakseen.
Näiden kahden mahtavat luonteet kohtavasivat kyllä niin kauniisti, että odotettavissa on kilttejä, nöyriä kissalapsia, jotka rakastavat ihmisiä. Tämä pentue on todella jännittävä, sillä Randy on oma kasvattini ja jos kaikki menee putkeen niin saan toisen polven omaa kasvatustani. Mielenkiinnolla jäämme odottelemaan....

Löytölapset, jotka saivat nimet vasta viime viikolla rokotusten yhteydessä, ovat kaikki uusissa kodeissaan. Mikä ihana päivä olikaan, kun Ellan (HCS h 24) uusi omistaja soitti, kiitteli pennusta ja sanoi että kaikki menee aivan loistavasti ja pentu on aivan ihana. Todella hyvä fiilis ja se vain parani loppuviikkoa kohti. Pieni kilpparityttö, joka sai nimekseen Fanny (HCS f 09), oli vielä viikolla vailla kotia, mutta katsomaan tullut pariskunta rakastui kertakaikkiaan pentuun ja niin muutti Fanny Kokkolaan.
Riku, nuorimies hopeasavu, matkasi perjantaina Ouluun ja ilahduttaa siellä omaa väkeään hullunkurisella luonteellaan. Verneri jäi Himangalle lapsiperheeseen. Verneri onkin varsin komea kollin alku, pitkäkarvainen ruskeatäplikäs, todella upeilla kuvioilla varustettu poika.
Sitten oli piskuinen Alli, musta pitkäkarvainen tyttönen. Anoppini ihastui Allin epäsopusuhtaiseen olemukseen (korvat olivat ihan pienenä lähes olemattomat ja kasvot tosi pienet kroppaan verrattuna) tämän ollessa pentu ja Alli jäikin sitten meidän perheeseen. Nykyään Alli ei ole enää epäsopusuhtainen, vaan todella kaunis pitkäkarva riiviö. <3

Näin meiltä lähti siis kuusi kissaa viikon aikana, on kuulkaa aika tyhjä olo. Mieltä lämmittää kuitenkin se tosi seikka, että nämä rakkaat lapset ja ihanainen sulhanen ovat todella rakastettuja ja hyvässä hoidossa. Vielä kerran kirpaisee tänä iltana kun pitää palauttaa Randy sijoituskotiinsa, toki ihan lähelle samaan kylään, ettei olla liian kaukana. ;)

Ikävämpiä tuntemuksia tälle viikolle on sitten kertynyt ystävän kissan tilan vuoksi. Näyttelystä saatu tartunta levisi myös heidän talouteensa ja yksi kissoista on todella, todella heikossa tilassa. Huoli on valtava, ja samalla olen niin vihainen että sitä on vaikea käsittää.

JOS TEILLÄ ON KOTONA SAIRAITA ELÄIMIÄ, ÄLKÄÄ LÄHTEKÖ MUIDEN KANSSA NÄYTTELYYN!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti