Sivut

sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Pikaiset kuulumiset tällekin vuodelle

"Eletään vaan vaikka piruuttaan..." lauloi Goodman aikoinaan. Paremminkos nämä sanat voisivatkaan sopia allekirjoittaneen elämään.... Täällä ollaan, hengitetään ja elämä hymyilee, toisin kuin yli puoli vuotta sitten. Silloin käytiin totisten asioiden äärellä, mutta selvittiin voittajana. Jälkikäteen iso käsi mun pelastavalle enkelilleni. <3

Mutta sepäs sitten itsesäälistä ja riutumisesta! Kissukat on ja voivat hyvin. Kotona ei toki ole enää kuin 3 kissuutta, Cuuno Cupsuttelija, Anja the Banaani ja Pennu. Viimeksi mainittu on viimeisimmästä pentueesta oleva Nalittna Camaro (OS n 03), joka jäi "vahingossa" kotiin. Alkuperäisen suunnitelman mukaan siskonsa Vani (OS g) olisi jäänyt kasvatukseen, mutta Vani muuttikin lemmikiksi ja Pennu jäi sitten pitämään  varianttien puolta.
Pennu leikkii morsianta :D
Anja ja mamman kitara

Cuuno väsähti :)


Alkuvuoden kaikkien ikävien asioiden lisäksi jouduin hyvästelemään Suuren Rakkauteni, SP Chai-lai Akila Umayman (MAU ns), Binchu Piipalinnun. Piipasta puhuminen sattuu edelleen, ja päivääkään ei ole mennyt ettenkö miettisi kaunista Lintustani. Binchu joutui luovuttamaan taistelunsa tammikuussa ja jätti sydämeen, sekä talouteemme, niin suuren aukon ettei sitä kukaan voi täyttää. Sain pitää rakkaani 4 vuotta, se on aivan liian lyhyt aika, mutta ne vuodet olivat onnelliset. Kun Binchu sitten nukkui sylissäni pois tästä maailmasta, ei sanottu hyvästi vaan sanottiin että nähdään siellä jossain vielä uudestaan. Milloin nähdään, sen yksin taivas tietää.
Rakas Binchuni
Toinen maukulainen, Kamila (MAU ns 24) muutti entisen mieheni luokse ja näin oli jälleen yksi kissa vähemmän.
Aurinkotervehdys Kamilan tapaan
Kävin välillä asumassa pienemmässä asunnossa, ja kotikissani muuttivat entisille appivanhemmilleni. Hiirikantaa pitävät pienenä siis RW QGM Juulia (viime kauden Regional Winner!!! :D) ja SGM Rami. :)

TICA:n viime kauden tulokset toivat hymyn huulille:
SQCA FTres Anoya Tigre oli jälleen EN-alueen paras itämainen pitkäkarvakastraatti, koko TICAn 6. paras
QGC LoveOriental Cupido oli EN-alueen paras itämainen lyhytkarva värissä suklaatäplikäs
CH Nalittna Lumienkeleita oli EN-alueen 2. paras itämainen pitkäkarva aikuinen ja paras värissä musta. Koko TICAssa sijalla 14.
QGM Juulia otti ja nappasi RW-tittelin! :D
Tälle kaudelle ei ole mitään odotuksia sairauden vuoksi, käydään nyt yksi näyttely Suomessa. Alunperinhän suunnitelmissa oli mennä sekä Moskovaan, Kööpenhaminaan että johonkin Saksan näyttelyyn, mutta keskitytään nyt siihen itseensä; elämään. :)

Kissalaan on tulossa syksyllä uusi naaras, odotellaan jännityksellä pientä leidiä saapuvaksi. Sulhasiahan omissa pojissa riittää; 5 kollia, ei yhtään naarasta. Näin se kasvatus sujuu. xD Otetaan yksi askel eteen ja sitten hitaasti se toinen myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti