Sivut

keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Muutama kuva Chevroletin uusista malleista

Nämä ipanat näkivät päivän valon 8.10. Pentueen isä on ihana CH Cleverkitty LoveMeTender (BAL d 21) ja emä Sultsinan SuhmuranSantra (OSH f 03). Nämä pennut kasvavat ystäväni ja kasvatuskaverini Jaanan luona. 
Penskat ovat siis variantteja, ja tyttöjen jatkoa onkin mietitty moneen kertaan. Onneksi aikaa on vielä. :) Suunnitelmissa olisi uuden pitkäkarvan tuonti ulkomailta, ehkä jopa kahden. Parin kasvattajan kanssa on käyty keskusteluja mahdollisista pentueista. Eli aivan heti ei ainakaan täältä toisesta paikasta ole mitään tulossa, mutta sanottakoon näin että sieltä kannattaa odottaa! ;)

Nalittna BelAir (OS f 03), 5 vko

Nalittna Camaro (OS n 03) 5 vko

Nalittna ChevyVan (OS g) 5 vko

Nalittna Impala (OS d 24 03) 5 vko

Nalittna Malibu (OS f 24 03) 5 vko
Näyttelypäivitykset kirjoittelen kunhan vain jaksan, työt ja näyttelyiden järjestäminen vie paaaaljon aikaa ja energiaa. Mutta kyllä se on niin palkitsevaa, olen saanut tosi paljon uusia ystäviä, viimeksi viime viikonloppuna Kööpenhaminan näyttelyssä. <3

Sen verran kotiasioita päivitettäköön, että Cuuno menetti boltsinsa kun jätkä päätti alkaa ruiskimaan pitkin nurkkia. Kastraattina elo on HETI tasaantunut ja Cuuno on edelleen oma ihana löllykkäpoika. Ei tullut pallien poiston jälkeen aivoja yhtään, ei, tais ne vähäisetkin kadota. xD

Cuunon tytär Pinna kasvaa hitaasti ja varmasti kohti aikuisuutta. Välissä tuntuu että onko tuo sama kissa ollenkaan; Pinna oli pieni ja pippurinen pentu, nyt niiiiiin diiva ja miu-miu kuuluu jatkuvasti jos neitiä ei jokin miellytä. Kauniille hopealeidille on suunniteltu sulhasta joskus ensi vuodelle, ehkä. Kaikki on aina avoinna viimeiseen asti, sillä eläinten oma terveys ja hyvinvointi menee kaiken edelle. Tämä todettiin Namun kohdalla muutama viikko sitten. Namuska alkoi juoksemaan tiheästi ja pillerit oli pakko kaivaa esiin. Olisin halunnut mieluummin tytön astuttaa, mutta pari ongelmaa nousi tielle, nimittäin aika ja sen puute. Joten odotetaan sopivampia tuulia ja ensi vuoden puolta.

1 kommentti: