Sivut

sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Pohjoinen TICA-näyttely ja ERY-SYD

Nyt se on sitten vedetty kunnialla läpi. Ensimmäinen pohjoinen TICA-näyttely nimittäin. Allekirjoittanut toimi näyttelypäällikkönä, entrynä, master clerkinä, roudarina, tuomariemäntänä ja itse asiassa kaikkena muunakin. :D Mutta en valita! Itse tiesin mihin lähdin ja se kannatti. Meillä oli pieni ja mukava näyttely kahtena päivänä Kokkolan Urheilutalolla rennossa ilmapiirissä ja hyväntuulisten ihmisten ja kissojen kanssa.
Oli niiiiiiiin ihanaa nähdä kaikkia tuttuja taas pitkästä aikaa ja tietenkin nämä ihanat kissarouvat ja -herrat aiemmista näyttelyistä, kuin myös uudet tuttavuudet. Vähän harmitti kun en ehtinyt enempää palluttelemaan Uuden-Seelannin ihmettä Mokoa. Mutta sainpas olla jakamassa Mokolle palkintoa näyttelyn parhaiden palkitsemistilaisuudessa. ;)

Paljon oli mukana uusia ihmisiä ja ekakertalaisia kissoja. Todella mukavaa oli, että moni ensikertalainen sai heti käydä pokkaamassa upealle kissalleen BOB palkinnon. Onnea siis Maria ja Misu, Annukka ja Fauni, Marjaana, Osmo ja Haakon! Kaikki kolme leidiä olivat ekaa kertaa ticailemassa, samoin olivat kissansa.

Omaa laumaa piti edustaa yksi jos toinenkin, mutta kappas! Auto oli niin täynnä tavaraa ettei kissoja sopinut mukaan! XD Lauantaina mukana oli Cuuno, Anja, Kurre ja Juulia. Haakon oli siis Marjaanan mukana tullut Torniosta kokeilemaan ticailua. Sunnuntaina laumaa karsittiin vielä Juulialla, jottei olisi liian kiirusta ja Juulia on kuitenkin vanha rouva joten yksi päivä riitti hänelle. <3

Hyvin meillä meni, Cuuno oli BOB 2 aikuinen ja Haakon BOB 1 pentu. Hiemanko päheetä! Haakon voitti kaikki muut kehät, paitsi Thomasin AB kehän sunnuntaina; pentu oli 2. Cuunokin voitti yhden AB-kehän ja allekirjoittanut tuumas leukansa siinä kohtaa kyllä pudottaa. :D Bonuksena huippunäyttelyyn oli Thomasin pitämä klerkkikoulu, joka on nyt sitten virallisesti suoritettu ja kohta TICAn toimisto saa paksun nipun postia. ;)

Ja sitten ERY:n kuulumiset. Hyvinkäällä oli siis Ery-Sydin näyttely samaan aikaan ja Sara oli siellä yhteishuoltajuuslapsemme Ljuba Lupukan kanssa. Ljuba oli lauantaina TP ja voitti sitten paneelin ratkaisevalla tuomariäänellä. Hiemanko oon polleana! Sunnuntai oli sitten vielä parempi; Lupukka jälleen TP ja voitto molemmilla äänillä! 3 näyttelyä, 3 kertaa BIS. Ei huono olleenkaan. :) Seuraavana on vuorossa Tallinnan Felixin näyttely ja nyt täytyy sanoa että kyllä pikkuisen tutisee puntti. Saas nähdä miten tytön käy siellä.

2 kommenttia:

  1. Voi hyvät hyssykät tuota Heidiä, kun yksinään kasaa noin hienot näyttelyt kasaan! Kyllä täytyy hattua nostaa! ja toivoa, että ensi kerralla saat läjän apulaisia. :)

    Onnea onnea kovaasti näyttelymenestyksestä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Oli tosi kiva kun olitte mukana. Pahalla sisulla ja päättäväisyydellä saa paljon aikaan. :D

    VastaaPoista