Sivut

torstai 17. toukokuuta 2012

Vaasa POHKIS 5.-6.5.2012

Hih, miten tässä näin kävi? En ole koko Kissaliitossa ja TAAS olin näyttelyssä. :D
Mukana ei ollut ketään omia kissoja, mutta tuttuja menin tapaamaan ja noukkimaan kotikissa Ramin palkinnot talteen. Ramihan oli Pohkiksen vuoden kotikissa ja vuoden kotikissaveteraani. Rami ei kuitenkaan ole kiinnostunut ruusukkeista tai pokaaleista (toisin kuin Cuuno joka rrrrrakastaa jyrsiä ruusukkeita säpäleiksi), joten ihmismamma sai kunnian noukkia ruusukkeet talteen ja ripustaa ne seinälle. Vedonlyönti on käynnissä kauanko ne saavat roikkua siinä kokonaisina, sillä Cuuno on jo keksinyt että kirjahyllyn päältä pääsee käsiksi lähimpään. :D

Enivei, näyttelyssä oli siis mukana paljon tuttuja ihmisiä ja tuttuja kultamussukka-kisuleja. Piti käydä Sultsinan ja Delasoulsin kissat palluttelemassa ensin ja sitten etsin maukulaiset kolmosen sakista. Voi riemu ja ratto, en olisi arvannut mitä löydän! Paikalla oli meidän Kamilan tyttären (Lilja) poika!!! Siis mikä ihana kolliainen ja herranjestas sentään kuinka iso! Kyllä siinä isomummuna tunsi ittensä ylpeäksi kun katteli Kamilan jälkipolvea. Yhdennäköisyys on huikea! Kamila periyttää vaaleaa väriään ja kaunista päätään näköjään hyvin vahvasti, sillä tyttärensä Lilja on samasta puusta veistetty. Samoin toinen tytär Esme ja poika Pauli ovat todella vaaleita.
Chai-lai Daanaa Diogenes, MAU ns 24
Tämä komea poika olikin sertikisan voittaja sekä värin paras! Oli kuulkaa jälleen kerran tippa linssissä kun isomummu pääsi onnittelemaan komeaa poikaa. Ja tulihan siinä jo pentu varattua vaikkei poijjaalle vielä tyttöystävää olekaan. ;)

Toinen ylläripylläri oli sitten itispuolella. Olihan Ulla mulle sanonut että tulee Pohkikseen, mutta minä unohdin, taas. Paikalla oli siis Merri, Cuunon poika.
Arkhitekton Truffle, OSH bs 24
Ensimmäisenä Merri joutui värin tarkkiin, sillä kuten kuvasta näkyy, Merri on savu. Cuuno taas ei ole rekisteröity savuksi ja Merrin äiti on siamilainen, jolla ei ole hopeaa suvussa. Tämä (ja meillä kotona oleva pentue Anchiosta ja Cuunosta) todisti sen että kyllä, meidän Cuuno Cupsuttelija on suklaahopeatäplikäs (OSH bs 24). So Marianne and Pam, you two are the only ones who has judge my sweetie correct. ;)

Michael Edström arvioi Merrin väriä
Sitten alettiinkin jännittää arvosteluja. Kissa vuoronsa jälkeen sai käydä tuomarilla ja sai sertinsä, hieno juttu. Merrin arvostelu jännitti allekirjoittanutta todella, olihan se heti kuin omaa olisi arvioitu.
Merri arvostelussa
Merri sai kovasti kehuja päästään ja profiilistaan, onko tuo nyt ihme! :D

Merri <3
Seuraavana saatiinkin jännittää sitten TP-valintaa. Paikalle kutsuttiin Sultsinan ihana mustavalkee tyttö ja Merri. Ai että tuumas kuulkaa kynnet loppua ja hermot revetä jännityksestä. Ja se riemu kun voittajaksi julistettiin MERRI!!!! Aivan mieletöntä!


Mutta eihän ne yllärit siihen loppuneet! :D Maupuolella tapahtui ja kun Pia oli omat TP-valinnat tehnyt, huomasin että hetkonen, tuolla on Khety valinnassa jonkun toisen naaraan kanssa. Khety on siis hopeamau ja minun Binchuni äiti. <3 Jännitin siinä sitten että miten käy, tuomari arpoi ja arpoi ja jes! Nosti Khetyn ylös! Pullukka-mamma oli TP! Ihan mahtava fiilis!!!
Jännitettävää lisäsi se, että Sultsinan Mute oli TP nuorissa ja Mutella oli JW-titteli katkolla (4 voittoa, yksi puuttui). Paneelia odoteltiin siis kourat hikisinä jännityksestä.

Järjestys oli tuttu 1, 2, 3, 4. Odoteltiin ja ehdittiin Maaritin kanssa käydä testaamassa aulan hierovat tuolit. Hooh, tuumas uni tulla, mutta ei ihan, sillä se kuuluisa paneeli odotti. Kolmosten paneelissa istuin sitten jännittämässä Binchun äitiä ja niin vain Khety-mamma nappasi äänen paneelissa! Hieno mammakissa! <3

Nelosten paneeli alkoi ja ekana tietenkin pojat. Vastakkain Sultsinan Emppu ja Kirsin musta Ruu. Emppu veti pidemmän korren näistä pojista. 
Paras naaras oli Cannonball Frontpage News, josta tuli tällä voitolla DSM.
Kastraattiuroksissa jänskätettiin Osmoa (Sultsinan Something Yammie, JW) ja vastassa ollutta Ukkoa (Feanorian Enterprise), kaksi aivan upeaa ja tasaväkistä poikaa. Voitto meni Ukolle, upeaa!! Pohjoinen rulettaa! 
Kastraattinaaraissa olivat vastakkain Nasu (Meaow Little Piglet) ja Tyyne (Feanorian Daydream Charm). Voitto Tyynelle joten äiti ja poika (Ukko) olivat molemmat BIS!! Ihan mieletön homma, onnea Tintille vielä jälkikäteenkin! <3
Nuorissa sitten se JW katkolla Mutelle, vastassa Mirkan Chickitty Quality of Hero. Ja niin se vaan tuli, voitto Mutelle ja titteliksi Junior Winner!!! Meidän Kurren sisko ja hyvien ystävieni Mirjan ja Maaritin upea kasvatti, onnea Sultsinat!!!

Pennut......paneelissa siis Merri Cuunonpoika ja Sultsinan Onnen Sydän. Kaksi upeaa pentua joista molemmista tuomarit pitivät. Voitto meni pienelle sydänkäpyselle ja ei harmittanut tippaakaan! Ullan kanssa palluteltiin Merriä ja onniteltiin Sultsinoita, taas! :D
Päivän kruunasivat Mambon siitosurospisteet: 116,6667!!!! Käsittämättömät pisteet!!! Onnea Mambo iskälle ja setälle!
Luonnollisesti sain onnitella Mirjaa ja Maaritia myös parhaasta kasvattajan tittelistä, pisteet huikeat 118. 

Sain myös ne palkinnot mitä lähdin hakemaan. ;) Koska paneeli viivästyi, siirtyi vuoden kissojen palkintojen jako sunnuntaille, mutta Pohkiksen väki oli niin ihanaa että antoi meidän Ramin palkinnot heti matkaan. <3 Ei tarvinnut ajaa toisena päivänä uudestaan Vaasaan, iso kiitos siitä!
Vuoden Kotikissaveteraani POH-KIS 2011, RAMI!!!!


********************
Sunnuntaina en siis ollut paikalla, vaan jännitin tuloksia puhelin kourassa kotona. Sitten se soitto tuli, vai soitinko minä, en enää muista edes. Ensimmäisenä Maarit ilmoitti että Cuunon poika oli TP ja koska tuomareita oli vain 1, oli Merri siis BIS!!!!!!! JEEEEEEE!!!!!! Meidän Cuunon pieni poika, upea, upea Merri! Hienosti meni muillakin, mutta tuo tulos oli se mitä toivon ja mitä salaa odotinkin ja sieltä se tuli! Onnea Ulla ja Merri!

1 kommentti: