Sivut

keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

FINTICAT 24.-25.3. Malmilla

Koittihan se alkuvuoden kohokohta! Oma näyttely yhdessä ihanan porukan kanssa. Sanokaa masokistiksi jos haluatte, mutta mä niin NAUTIN siitä hulinasta ennen näyttelyä! Kyllä taas sattui ja tapahtui, mutta kaikesta selvittiin ja kova vauhti on päällä jo kohti seuraavaa näyttelyä. :)

Lauantaina oli luksusta kun sai nukkua jopa viiteen! Ei tarvinnut lähteä sillä kirotulla 00.23 junalla, vaan tällä kertaa matkattiin Pendolinolla Tikkurilaan, josta Sara ystävällisesti poimi minut ja kuorman mukaansa. Ajeltiin Malmille ja alettiin raivata kissoja ja kamoja sisälle kun jo huudeltiin että Heidi help, tuu selittään nää numerot! Onneks oli kavereita paikalla ja pääsin heti töihin kun Sara jäi huolehtimaan kissuista ja telttojen pystytyksestä.
Kiirettä piisasi ihan arvostelujen alkamiseen asti, sillä allekirjoittanut oli "lievästi" mokannut luettelon kanssa ja osa kissoista puuttui siitä. Pahoittelut vielä kerran tästä sähläyksestä.
Kaikki kissat kuitenkin löysivät tiensä arvosteluihin ja finaaleihin ajallaan ja ihmiset olivat hyvällä tuulella.
Hieman harmitti että moskovalaista ötökkääni en päässyt heti aamusta palluttelemaan, vaan jouduin vain katselemaan kun pentu keräsi mainetta ja kunniaa kehissä.
Ljuba, tuomari Phillipa Holmesin käsilaukkukissa.
Kuva: Teija Toivola
Ljuba ihastutti tuomareita upealla profiililla, mielettömän vihreillä silmillä ja lentokonekorvilla. Kaikki oli niin hienoa ja tuomari jolla työskentelin, Phillipa Holmes, ihastui pikkutyttöön niin kovasti että halusi pakata tytön laukkuunsa ja viedä mukanaan. Moskovasta Ljuban tuonut tuomari Vlada Beninya ei arvostellut pentua, koska säännöt kieltävät sen. Häntä harmitti kovasti ja Vlada sanoikin että jos hän olisi saanut arvostella Ljuban, olisi pentu ollut Best of Best. :) Meille kelpasi kyllä kolmaskin sija, jonka Ljuba sai käymällä 3 kehää vähemmän kuin muut. :D

Esittelemässä Ljubaa viimeisessä finaalissa. Kuvassa allekirjoittanut, pikkuinen ötökkä ja Sara.
Kuva: Teija Toivola
Mukana oli meidän laumasta Ljuban lisäksi toinen reissukissa, eli Namu. Pikkuinen syssi on TICAssa luonnollisesti siamilainen valkoisella. Oli hyvin jännää nähdä mitä pennuista pidetään (Namun veli oli myös paikalla), sillä ekaa kertaa oli näyttelyssä omia itiskasvatteja. Namu oli ainoa siamilainen valkoisella, värin kesken ei ollut vertailua. Titus kisasi sitten itämaisissa ja olin kyllä vähän suu auki kun Titus pärjäs peräti 3 finaalia ja Namu nuohosi palkinnot 4stä finaalista! WAU! En voi muuta sanoa kuin että vau. Olen hyvin ylpeä kasvattaja, sillä molemmat pennut sai tosi paljon kehuja.

Nalittna Ashiguru, om. Heidi Selin
kuva: Teija Toivola

Puunhalaaja Titus <3
Kuva: Teija Toivola

Päivä kului tosi nopeasti ja tuntui ettei ehditty mitään ennen kuin oltiinkin jo lounaassa. Ihanat ruoat oli meille laitettu ja ehdittiin Reginan kanssa kahvitella ennen kuin oli taas aika palata sorvin ääreen.
Nalittna Okusan, Namu, ottaa hatkat.
Kuva: Teija Toivola

Namu on piiiiiiiitkä kissa.
Kehissä kiersi pentujen lisäksi myös aikuinen, oma loverboyni Cuuno. Cupidohan keräsi ensimmäisessä aikuisten näyttelyssään tittelin Champion ja tähtäimenä oli saada tarpeeksi pisteitä Grand Championiin. Cuunohan ei varsinaisesti ollut mikään finaalihai viime kerralla. ;) Yllätys oli siis suuri, kun meidän löllykkäpoika kurnutteli tiensä 3 finaaliin ja keräsi mukavan pistepotin. Äkkiseltään laskettuna poika tienasi itselleen sekä Grandin, Double Grandin että Triple Grandin! Wau Cuuno!

Cuuno palvoo Monikaa.
Kuva: Teija Toivola

Cuuno miettii että mitä tää täti oikein meinaa.
Kuva: Teija Toivola

Cuuno <3
Kuva: Teija Toivola

Puunhalaaja
Kuva: Teija Toivola
Mukana oli ekaa kertaa myös kotikissa Rami. Vanha rouvahan pärjäsi Fife-näyttelyissä ihan mukavasti ja sai sitten lähteä kokeilemaan ticailua myös. Rami oli hienosti kotikissojen BOB III. 

Vlada Beninya ja Rami
Kuva: Heikki Siltala
Mutta se paras ja yllättävin katti-matti tässä seurueessa oli Anja! Meidän hömelö Bansku oli nimittäin 6 finaalissa yhdeksästä! Anja keräsi pisteitä ja kehuja kaikilta tuomareilta ja saavutti, ei vain Grandia, Double Grandia eikä pelkkää Triple Grandiakaan. Anja sai tarpeeksi pisteitä Quadraple Grand Champion Alterin titteliin!!!! Mahtavaa Anoya!!!! <3 <3 Ja mikäli laskin oikein klerkin kansiosta, Anja oli BOB IV. <3

Mutta enemmän kuin pisteet ja kehut kissoille, tämä oli henkireikä arkeen, mahdollisuus tavata rakkaita ystäviä, nähdä upeita, upeita kissoja ja nauttia yhdistystystoiminnasta silloin kun se on toimivaa. 
Ihanat FINTICAT, ihanat ystäväni, kiitos teille kaikille avustanne kaikessa muodossa. Kiitos kärsivällisyydestä kun mokasin luettelon kanssa ja onnea kaikille valmistuneille ja menestyneille!

Jatkamme kesän näyttelyn suunnittelua. ;)

1 kommentti: