Sivut

keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Pentuja tulee, pentuja menee

Huh! Vuoden alku oli kaikkea muuta kuin seesteinen meidän perheessä! Sattui ja tapahtui, mutta päästiin jaloilleen. Aloitetaan nyt vaikka siitä, että ensi lauantaina talo hiljenee kahden kissan osalta. Penni muuttaa takaisin synnyinkotiinsa Merjan hoiviin. Olen ikionnellinen, että kaunis Penskani saa parhaan mahdollisen loppuelämänkodin, vaikka tiedän jo nyt, että lauantaista tulee ihan mielettömän vaikea päivä. Pennistä on tullut Se Yksi elämän kissoista, näin kilttiä, ihanaa, herttaista, nöyrää ja vaatimatonta kissaa saa hakea. Penni on ollut koko ajan sillä asenteella, että "anteeks jos häiritsen mutta voitteko....". Näin ihanasta kissasta tekee kipeää luopua. :( Mutta talo on pieni, kissoja on kuusi ja enempää ei voi ottaa, etteivät välit ja tilan puute aiheuta kenellekään stressiä.
Toinen matkaseurueesta suuntaa omaan kotiinsa Heidin luo Vantaalle. Titus, tuo riiviöiden riiviö, herra Minä Olen Niiiiiiiin Iso Kissa (ja samalla ihan nynny), pääsee LaFeren kissalaan kolliksi. Vau! Olen tyytyväinen. :) Titus tulee käymään TICA-näyttelyissä ja toivon mukaan joskus olisi isikissana ehkä meidän jollekin tytölle.... ;)
Samalla reissulla kokoustellaan Suomen Egyptinmaut ry:n vuosikokous Espoossa, joten päivästä tulee kiireinen. Mauyhdistyksessä olen ollut puheenjohtajana viime vuoden ja katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan maukulaisten osalta. Tällä hetkellähän kissalassamme asuu vain maukastraatteja. Yksi pieni riiviö kyllä kirmailee tuossa lähellä olevassa taloudessa, mutta kaikki on täysin auki sen kissan suhteen. ;)

Pennin toinen poika Sulo muuttaa Outokumpuun seuraavalla viikolla ja samalla käyn visiteeraamassa Sultsinan kissalassa katsomassa pentuja ja taidanpa napata yhden tyttösen  mukaani. ;) Kurre-kurnuttelija etsii edelleen omaa sijoituskotiaan, joten jos olet kiinnostunut tästä upeasta neitokaisesta, otahan rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.

Sultsinan Päiväuni, Kurre


Cuunon ja Ansan rakkaus tuotti hedelmää 20. tammikuuta. Maailman putkahti 3 pentua, yksi poika ja kaksi tyttöä. Lauma on aivan ihana, poika on mini-Cuuno eli suklaatäplikäs, OSH b 24. Tytöt ovat ruskeatäplikäs, OSH n 24 ja toinen on siamilainen. Vielä on epäselvää että onko tyttönen ruskeanaamio vai sininaamio. Aika näyttää. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti