Sivut

tiistai 11. lokakuuta 2011

Pentuja, pentuja, pentuja

Rakas Rotta-riiviö, eli Penni pyöräytti kolme viikkoa sitten kasan pentuja maailmaan. Ylpeänä isänä myhäilee Samuray Lux kissalan kasvatti Sullivan, eli Sulo kavereiden kesken. Ryhmä Rämä koostuu viidestä pennusta; kolme itämaista ja kaksi syssiä. Värit ja sukupuolet on sinänsä vielä vähän arvoitus, sillä allekirjoittaneella katosi itseluottamus sukupuolen tunnistuksen kanssa Kamilan pentujen kohdalla. Nehän olivat ensin tyttöjä ja poikia..... ;)
CH Rheady Rhodamine Red (OSH f 03)
CH Samuray Lux Sullivan (SYS n 03)


Ohessa kuitenkin Alexin muutama näppäämä kuva tästä pohjoisesta laumasta, joka siis Oulussa tällä hetkellä asustaa.
Lisäksi huomiimme on päätynyt yksi kaunis ruskea klassinen tabby kotikissa, kenen lienee. Panta on kaulassa ja on selvästi tottunut ihmisiin, mutta kukaan ei ole kissaa kaivannut. Tällä ihanalla kissalla on myös 6 ihanaa pentua..... Pienet kasvavat allekirjoittaneen anopin huolenpidossa ja luovutetaan sitten omiin koteihinsa. Emäkissa steriloidaan ja luovutetaan uuteen kotiin kun pennut on vieroitettu. Näitä valitettavia vahinkopentueita syntyy ihan liikaa, tämäkin oli tälle emälle jo toinen tälle vuodelle. Keväällä kissaa ei kukaan vaivautunut ottamaan kiinni, joten nyt ei jätetty "virkavallalle" aikaa kuhnailuun vaan käytiin hakemassa emä pois vieraan ihmisen varastosta, etteivät pennut palellu kuoliaaksi.
Emän omaa kotia yritetään etsiä, mutta jos sitä ei löydy, etsimme emolle uuden paikan (sanokaa mun sanoneen, jos ei sille löydy kotia niin mun anoppi ei luovu siitä :D).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti